Tantowel önbarnitó kendő
Rendeljen telefonon: +36-30-9548-797
Kosár 0 darab termék Megrendelem

GYIK

1. Kinek ajánljuk tehát a tantowel® önbarnító kendőt?
Mindazoknak, akik nem kívánnak napozni
akiknek nincs ideje napozni vagy szoláriumba menni,
akik egészségügyi okokból nem napozhatnak,
akiknek bőre túl érzékeny a napozáshoz,
akik már mindent kipróbáltak, mégsem elégedettek.

2. Milyen bőrtípusúak használhatják a tantowel® kendőt?
Minden bőrtípusra ajánlott, az érzékeny bőrűeknek is. Figyelembe kell azonban vennünk, hogy mint minden másban, a barnításban is különbözőképpen reagál bőrünk. Vannak, akik egyszeri alkalmazással kellemes barna színt nyernek, mások az első kendő használatakor csak egy halvány árnyalatot szereznek, akárcsak a napozással.

3. Hogyan hat a készítmény?
A tantowel® nem festi a bőrt! A kendő olyan barnító koncentrátummal van átitatva, mely a bőr felső rétegének proteinjével lép reakcióba. Így a felső hámréteg lekopásával együtt halványodik a barnaság. A barnaság átlagosan 3-4 óra alakul ki, majd a szerzett árnyalat 5-7 nap alat a bőr természetes kopásával halványodik.

4. Hogyan kell a kendőt használni?
Barnítás előtt mindig tisztítsa/radírozza és szárítsa meg bőrét. Használja az X-foliator® bőrradírozó kendőt.
Az önbarnító kendő használatakor apró körkörös mozdulatokkal törölje át bőrét, így még tökéletesebb, egyenletesebb lesz a hatás
A térdet, könyököt, lábfejet, kézfejet csak a végén törölje át, amikor már szárazabb a kendő, mivel ezek a területek kevesebb barnítót igényelnek a kívánt eredmény eléréséhez

5, Hogyan hidratáljam ezt követően a bőröm?
Ne használjon hidratálót vagy testápolót a barnítást követő 3-4 órán át, kivéve ha a TanTowel® On The Glow® hidratáló és önbarnító krémet vagy a Tanning Mist® önbarnító spray-t használja, melyet kifejezetten e célra fejlesztettek ki.

6, Hogy tudom a Tanning Mist® önbarnító spray-t egyenletesen eloszlatni a bőrömön?
Kb. 30 cm távolságból permetezze be egyenletesen bőrét. Ne szórja közvetlenül az arcára. Permetezze a kezére és így törölje át az arcát.Legalább 5 percig hagyja a kezelt felületet száradni. Ha együtt használja az önbarnító kendővel, akkor permetezze a kendőre (amikor az már kezd száradni) és ezt követően az ismert körkörös mozdulatokkal törölje át bőrét.

7, Barna lesz a tenyerem is? Hogyan kerülhetem ezt el?
Mivel az önbarnító a felső hámréteget barnítja, e tenyér is elszineződhet, ezért fontos, hogy a termékek használata után azonnal mosson kezet!

8, Az elért barnaság védelmetnyújt, napozhatok ezt követően?
Igen, bármikor napozhat, de fontos tudni, hogy a TanTowel® önbarnító készítmények napfényvédőt nem tartalmaznak! Ezért napozás előtt fél órával kenje be magát a megfelő fényvédő krémmel.

×