Tantowel önbarnitó kendő
Rendeljen telefonon: +36-30-9548-797
Kosár 0 darab termék Megrendelem

Fizetési és Szállítási Feltételek

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt termék fizetésének módja

1.banki előre utalással: ha már visszaigazoltuk az Ön megrendelését, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálja a bankszámlaszámunkat. Amennyiben az átutalt összeg megérkezik számlaszámunkra (a tranzakció általában másnap reggelre megérkezik) csak akkor adjuk fel a terméket.

2. utánvéttel: A terméket Magyar Posta szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a készülék árát a kézbesítőnek kell készpénzben kifizetni.

Utánvéttel fizetés esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a kézbesítőnek készpénzben kell kifizetni. Banki utalás esetén a fizetendő végösszeget kérjük a megadott bankszámlára utalni. Előre utalás esetén a csomag összeállítás az összeg számlánkra érkezése után kezdődik meg. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Házhoz szállítás díjszabása

1.banki előre utalással: nincs szállítási költség

2. utánvéttel:
– Rendelési érték 0-5000.- Ft között – Házhoz szállítás díja: 1.200.- Ft.
– Rendelési érték 5.000.- Ft felett - Házhoz szállítás díja: 1.600.- Ft.

Szállítási határidő

Raktáron lévő termékek esetében 5-7 munkanap.

Házhoz szállítási információk

A Promota webáruház megrendeléseit a Magyar Posta kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani. 

×