Tantowel önbarnitó kendő
Rendeljen telefonon: +36-30-9548-797
Kosár 0 darab termék Megrendelem

Akció

 

Bár ez a nyár más, mint a többi, fontos, hogy jól érezzük magunkat a 'BARNA' bőrünkben!

NYÁRI AKCIÓ!

2021. július 15-ig minden 15 000 Ft feletti rendelés esetén 1 db Tanning Mist 50 ml önbarnító spray-t, 

25 000Ft felett 1 db Tanning Mist 50 ml önbarnító spray-t és 1 db strandtáskát  küldünk ajándékba.

   

Itt a lehetőség, hogy Ön is kipróbálja a TanTowel® önbarnítók varázsát!

Info és Megrendelés: www.promota.hu

 

Még nincs vége a nyárnak!

Barnuljunk együtt a TanTowel önbarnító kendő- spray és testápoló egyedi kombinációjával!
Rendelj legalább 7500.- Ft értékben és 1 db TanTowel Tanning Mist 50ml-es önbarnító spray-t küldünk ajándékba 2800.- Ft értékben.


Rendelj legalább 15.000.- Ft értékben és 1 db TanTowel On The Glow 200 ml-es önbarnító testápoló krémet küldünk ajándékba 6800,. Ft értékben.
Info és megrendelés: www.promota.hu
 

Az akció 2018. augusztus 31-ig tart!

 

Barnulj és napozz valahogy másképp!

TanTowel és POLARISOL!

Fény és barnaság a legegészségesebb formában!
Ha februárban rendelsz a TanTowel önbarnító termékekből, meghívunk egy csodás polarizáltfény-terápiás fényfürdőre.

A kezelés értéke 4.990.- Ft, melyet most ingyenesen vehetsz igénybe.

Miben segít a polarizált fény?
- a fény energiájával tölti fel szervezetedet
- széppé, üdévé, rugalmassá teszi bőrödet
- segíti a szervezet regenerációját, felgyorsítja a gyógyító folyamatokat
A polarizált fényről még többet olvashatsz itt: www.polarisol.com

 

Az akció 2018. február 28-ig tart.

 

 

 

 

 

 

 

Indul a strandszezon!

Szeretnél egy strandtáskát?

Próbáld ki a TanTowel önbarnító egyedülálló termékeit, és magad is megtapasztalhatod, hogy a bőrradírozó kendő, az önbarnító kendő és az On the Glow önbarnító krém/hidratáló együttes használatával milyen ragyogó, szép barna bőröd lesz!

Most minden megvásárolt kezdőcsomag mellé egy strandtáskát küldünk ajándékba!

Az AKCIÓ 2016. június 30-ig érvényes.

 

 

 

JELNTKEZZ ÉS NYERJ!

Nyereményjáték május 20-31. között

Ha szeretnéd ingyenesen kipróbálni a TanTowel önbarnító kendőt, küldj 1 email-t a promota@t-online címre.

A tárgy mezőbe írd be! "Szeretném kipróbálni" Ezután add meg a neved, postai címed,ahova a nyereményt postázhatjuk. (az adatokat bizalmasan az adatvédelmi szabályzatnak megfelelően kezeljük)

A beérkezett igénylők között június 1.-én 30 db TanTowel Classic önbarnító kendőt sorsolunk ki.

EXTRA NYEREMÉNY!

Azok között, akik május 20-31. között  lájkolják és megosztják napi promóciós posztjainkat, további

2 db TanTowel Classic Kezdőcsomagot sorsolunk ki június 1.-én.

 

„www.promota.hu – Jelentkezz és Nyerj! 

„Tedd próbára a TanTowel® önbarnító kendő varázslatos erejét!”

Nyereményjáték Szabályzat

2015. május 20-31-ig.

 

1. A játék szervezője

Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője a www.promota.hu weboldalt üzemeltető PROMOTA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1029 Budapest, Ördögárok út 175., cégjegyzékszám: 01-09261220/08, adószám:10808658-2-41), a továbbiakban ("Szervező").

 

A Játék 2015. május 20-án-én kezdődik és 2015. május 31-ig tart. Jelen Nyereményjáték Szabályzat a Játék időtartama alatt a http://promota.hu/nyeremenyjatek címen érhető el. A Játékkal kapcsolatosan jelen Nyereményjáték Szabályzat tekintendő teljes körű tájékoztatásnak. Az egyéb helyeken elhelyezett információk jelen Játékszabályzattól eltérő értelmezéséért a Szervező mindennemű felelősségét kizárja.

 

2. Részvételi feltételek

A promóciós játékban azok a cselekvőképes természetes személyek vehetnek részt, akik a jelen játékszabályzatot elfogadják. A részvétel ingyenes.

A promóciós játékban nem jogosultak részt venni a Szervező, illetve az adatfeldolgozó alkalmazottai, és mindezen személyek Ptk. 685. § b) pont szerinti közeli hozzátartozói. A nyertes Játékosok által megadott adatok valódiságát a Szervezőnek jogában áll ellenőrizni. Az egyazon játékban különböző e-mail címmel, de azonos névvel és lakcímmel beérkező pályázatokat töröljük.  Valótlan adatok közlése a játékos kizárását vonja maga után.  

Fontos figyelmeztetés!

Szervező a nyertest a promota@t-online.hu  e-mail címre küldött jelentkezésén megadott emailcímen üzenetben értesíti nyereményével kapcsolatosan. Amennyiben a megadott e-mail címen a Játékost nem lehet jelen Játékszabályzat 4. pontjában meghatározott módon és határidőn belül elérni, illetve nem válaszol vagy jelentkezik az ott leírt módon és határidőn belül, vagy a személyes átvételhez bemutatott okirataival nem egyezik a telefonos adategyeztetés során megadott név vagy lakcím, akkor a nem elérhető illetve nem valós adatokat megadó Játékos a nyereményre való jogosultságát elveszti.

A Játékosok kötelesek Szervező Általános Szolgáltatási Feltételeit (ÁSZF) betartani.

 

3. A promóciós játék időtartama

2015.05.20.-2015.05.31.

 

4. Részvételi feltételek, játék leírás, sorsolás, nyeremény

Mottó:  Jelentkezz és Nyerj! – „Tedd próbára a TanTowel önbarnító kendő varázslatos erejét !”

 

A játék menete: A Szervező 2015. május 20-án a www.promota.hu weboldalon illetve Facebook hirdetéseken keresztül  Jelentkezz –Nyerj – és – „Tedd próbára a TanTowel(r) önbarnító kendő varázslatos erejét !” mottókkal játékot hirdet (továbbiakban: Játék). A Játék során a felhasználóknak privát üzenetet kell küldeniük a promota@t-online.hu email címre. Az üzenetben meg kell adni a nevet, postai címet (ahova a nyereményt kéri) és a telefonos elérhetőséget. Az üzenet tárgyába a következő szöveget kell írni: „Jelentkezz és Nyerj!”

A beérkezett jelentkezők közül 2015.június 1-én kisorsol 30 db nyertest, akik 1 db TanTowel Classic (fél testre) önbarnító kendőt kapnak ajándékba.

 

Ezen felül a játék promóciós posztjait megosztó játékosaink között a játék végén további 2 db Classic Kezdőcsomagot sorsolunk ki.

A Szervező 2015. június 1-én randomizáló segítségével sorsolja ki a nyerteseket a játékosok között.

A játék nyerteseivel a regisztráció során megadott adatok segítségével, a Szervező e-mailen veszi fel a kapcsolatot. A nyereményekre való jogosultság feltétele, hogy a Játékosok által megadott e-mail címre kiküldött nyertes értesítőre, 168 órán belül visszajelezzen az értesítést küldő e-mail címére. Amennyiben erre nem kerül sor, a nyereménytől a nyertes Játékos elesik.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a promóciós játékot akár a játék időtartama alatt módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a www.promota.hu weboldalon illetve a facebook oldalán. A játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.

Szervező fenntartja a jogot, hogy manipuláció, szabálytalanság, visszaélés, vagy ezek gyanúja esetén a sorsolásból bárkit kizárjon. Szervező a kizárást a játék bármely szakaszában kezdeményezheti, amint a kizárásra okot adó információ a tudomására jut.

Az eredményhirdetés időpontjai:

2015.június 1.

A sorsolás helyszíne:

1029 Budapest, Ördögárok út 175.

 

5. Adatvédelem

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint a játékosokat a Szervező tájékoztatja, hogy az adatkezelés a személyes hozzájárulásukon alapul, melyről megfelelő tájékoztatást jelen játékszabályzatban olvastak és elfogadnak.

A Játékosok a játékban való részvétellel kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy abban az esetben, ha nyertesek lesznek, a Szervező az adataik közül a vezeték és utónevüket, nyilvánosságra hozhatja a PROMOTA Kft., a www.promota.hu honlapján, és  facebook oldalán, a sajtóban, és egyéb nyomtatott kiadványokban.

 

Továbbá a Játékosok kifejezetten elfogadják és tudomásul veszik, hogy a nyeremények átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárulnak ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi reklám-promócióhoz történő felhasználásához, idő- és alkalombeli korlátozás és külön díjazás nélkül.

A játék során nyereményhez nem jutó regisztráltak adataik Szervező által promóciós célokra történő (hírlevél küldése, további promóciós játékok népszerűsítése) felhasználásához hozzájárulásukat adják.

A Játékosok sem a hozzájárulásukért, sem az adataiknak a játékokkal összefüggésben történő nyilvános közzétételéért nem jogosultak ellenszolgáltatásra.

A játékban való részvétel feltételeként szabott adatkitöltési folyamat nem teszi lehetővé, hogy a Szervező az így szerzett adatokat összevonja a Facebook regisztrációkor megadott adatokkal

Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje:

adatkezelő az adatokat 5 évig kezeli.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:

A személyes adatokat az adatkezelő munkatársai kezelhetik, a fenti alapelvek tiszteletben tartásával. Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése: Az érintett bármikor, kérheti a személyes adatainak törlését a promota@t-online.hu címen.

 

Az adatkezelés az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben foglaltaknak megfelelően a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósága felé, nyilvántartásba került, nyilvántartási azonosító száma: NAIH-85050/2015

 

6. Felelősség kizárása

A Szervezőnek nem áll módjában a megadott adatok helyességét ellenőrizni, ezért amennyiben a résztvevő hibásan vagy hiányosan adja meg személyazonosító adatait, és ez akadályozza személyazonosságának kétséget kizáró megállapítását, a nyereményre nem válik jogosulttá.  Amennyiben a résztvevő valótlan adatokat bocsát a Szervező rendelkezésére, az ebből eredő kárfelelősség a résztvevőt terheli. Pótnyertesek kisorsolására nem kerül sor.

A nyeremények készpénzre nem válthatók, más személyre át nem ruházhatók.

A Szervező továbbá nem vállal felelősséget a www.promota.hu és keretrendszerének időszakos meghibásodásáért, szolgáltatás kimaradásért, a Játék folyamán bekövetkező elérhetetlenségeiből eredő károkért.

 

7. Vegyes rendelkezések

Szervező a nyereménytárgyak hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A nyereménytárgyak hibáiért minden egyéb esetben azok szállítóit terheli a felelősség, minden problémával hozzájuk kell fordulni.

 

Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy jelen feltételeket vagy magát a Játékot kiegészítse vagy módosítsa, kizárólag oly módon, hogy a Játék feltételei a Játékosok számára kedvezőbbek legyenek vagy a Játékszabályzat a hatályos jogszabályoknak megfeleljen.

Valamennyi, jelen Játékszabályzatban nem szabályozott kérdésben Szervező Általános Szolgáltatási Feltételei, illetve a hatályos magyar jogszabályok az irányadók.

 

Budapest, 2015. május 18.

 

                                                                 

 

 

 

×